Nieuw — — Soep- en Taart actie voor het Kerkhuus — —- Nieuw

In deze winterperiode en ondanks het Coronavirus gaan we na de succesvolle wijnactie in 2021 verder met een soep- en taart actie. En natuurlijk is de opbrengst van deze actie ook voor de revitalisatie van het Kerkhuus.
Als uw verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid nadert, waarbij een lekkere taart welkom is, dan is dit uw kans om uw bijdrage te leveren aan deze actie.
Of misschien een paar liter soep voor gasten die u verwacht? Een hartige taart?
In onze gemeente zijn een aantal mensen echte enthousiastelingen wat soep koken en taarten bakken betreft. Zij gaan voor u een taart bakken, of een kruidkoek, of een cake.
Ook lekkere soepen zijn te bestellen of een hartige taart.

Dit zijn de keuze mogelijkheden:
Gebak: appeltaart, vruchtentaart, monchou taart, cheesecake, boterkoek, kruidkoek, hartige taart met diverse vullingen. Er is ook een koolhydraatarme taart te koop.
Soep: Erwten-, Pompoen, Goulash-, Kippen- en Groentesoep. Ook vegetarische soep is mogelijk: Vega Tomatensoep met ei
De prijs die u betaalt is inclusief een kleine bijdrage voor hobby bakker of kok. Wat overblijft is voor het Kerkhuus. We hopen dat er veel besteld gaat worden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Vul het bestelformulier in en geef de datum aan dat u het bestelde aangeleverd wilt hebben.
Doe dit het liefst 14 dagen van te voren, bakkers en koks moeten even de tijd krijgen.
U levert het bestelformulier in via de brievenbus van het Kerkhuus. U betaalt binnen 2 dagen de kosten van taart en/of soep op rekening NL40 RABO 0327 1504 59 t.n.v. Protestantse Gemeente Heino o.v.v. Taartactie 2021 en uw naam, adres en huisnummer.

Op de afgesproken dag wordt uw taart of soep thuisbezorgd in Heino en omgeving.

Het kan zijn dat u taart of soep “snel” nodig hebt. Dan kunt u bellen met Ineke Mulder Tel: 0572-393083 of met Yvonne Wagenaar 06 1127 1133. We overleggen dan, wat we kunnen doen. Hebt u andere vragen over de producten? Dan kunt u ook bij hen terecht.

Klik hier voor het Bestelformulier