Elke week staan er vijf namen op de Zondagsbrief: sommige willekeurig geprikt in het adressenbestand, andere aangedragen door wijkmedewerkers.

Aan u vragen we om aan deze vijf mensen een kaartje te sturen, zomaar, omdat het leuk is om kaartjes te krijgen van zoveel mensen uit de gemeente. Maar ook om het onderlinge contact te versterken waar in deze tijd het brengen van een bezoekje soms lastig is.

Iedereen komt in aanmerking voor een kaartje, daar hoeft geen speciale reden voor te zijn, het is juist ‘zomaar’.

Bij de namen zetten we geen adres. De kaartjes die u schrijft, kunt u tot en met uiterlijk de woensdag na de betreffende zondag in de brievenbus doen van Het Kerkhuus, dan bezorgen wij ze.

Mocht u een kaartje willen sturen naar iemand die niet op het onderstaande lijstje staat, maar u heeft geen adres, dan kunt u uw kaartje ook in de brievenbus van Het Kerkhuus doen, dan zoeken wij het adres bij de naam.

Leave a Reply