Het komt goed?!

In de mooie voorstelling van Theater de Regenboog wordt het thema “Alles kom goed” uitgelegd aan de hand van verhalen, trucjes en meer. Het laat op eenvoudige, interactieve maar krachtige manier de boodschap van Liefde zien. Waarom heeft God alles goed gemaakt? En hoe is dat gegaan? En wat betekent het op dit moment voor jouw leven? Een voorstelling voor jong en oud!

Een consumptie is inbegrepen bij het toegangskaartje

Vanaf 14.30 uur ben je welkom in het Kerkhuus tegenover de ingang van de Nicolaaskerk. Daar staan hapjes en drankjes klaar.

Opbrengst kaarten naar goed doel

De opbrengst van de toegangskaarten gaat naar gastarbeiders in de Golfstaten. Onder hen zijn vele christenen die graag meer willen weten over de Bijbel. Maar hoe doe je dat als je niet kunt lezen of schrijven of niet goed begrijpt wat er staat? Het Bijbelgenootschap wil elk jaar 280 voorgangers en gemeenteleden trainen in de storytellingmethode. Op deze manier worden zo’n 5500 arbeidsmigranten actief betrokken bij de Bijbel. 

Kruis van The Passion

Op zondag 10 april staat het grote lichtgevende kruis van The Passion in de tuin van de Nicolaaskerk. 

Vanaf 10.30 kun je een bloem neerleggen bij het kruis. 

Om 19.00 uur is er in de kerk een cantatedienst waarin iedereen welkom is. Daarna tussen 20.00 en 22.00 uur kun je een lichtje aansteken bij het kruis en stilstaan bij wat je bezighoudt.

Bestellen van de tickets

De tickets zijn rechtstreeks te bestellen bij:

zingenindekerk.nl/passion40daagse